Persbericht: Lancering De Woontransitie Podcast

Luister meer over dit onderwerp
in de volgende podcast

Donderdag 17 november 2022 wordt De Woontransitie podcast gelanceerd.

In De Woontransitie Podcast komen professionals vanuit de gehele woningmarkt aan het woord. Door de transitie vanuit verschillende perspectieven te bespreken creëren we een overstijgend beeld. Met de podcast willen we luisteraars en gasten inspireren en in beweging brengen. Tenslotte hebben we iedereen nodig om de woontransitie in gang te zetten.

In het eerste seizoen gaan we in op verduurzamingsopgave van de Nederlandse koopwoningmarkt. Wat is de opgave? Hoe ziet het huidige landschap eruit en welke regelgeving komt er aan? Waar loopt de transitie nu vast en bij wie ligt welke verantwoordelijkheid? En wat is het toekomstperspectief?

In de eerste 10 afleveringen gaan professionals uit de gehele woningmarkt met elkaar in gesprek, onder wie Onno Dwars (CEO Ballast Nedam Development), Jeroen Pels (Triodos Bank NL), Ferdi Licher (Ministerie van BZK), Piets Hein Schram (EEM NL Hub), Vincent Mahieu (EEM NL Hub) en Robert Dijksterhuis (Ministerie van BZK) en vele anderen.

Deze podcast is te beluisteren via Apple podcast, Spotify of dewoontransitie.nl. De podcast is mede mogelijk gemaakt Calcasa, Rabobank en Ingage.

Voor meer vragen kunt u terug bij info@dewoontransitie.nl.

Lees verder